Academia lui Gheorghe Hagi! Congresul FIFA Fotbal intern Gică Hagi

Congresul FIFA a dat exemplu Academia lui Gheorghe Hagi! 

Gică Hagi a înființat academia în 2009, care l-a costat nu mai puțin de 11 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 20:59
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 20:59

Farul Constanța a emis un comunicat pe site-ul oficial al clubului în care a subliniat faptul că Academia lui Hagi a fost oferită ca exemplu de către Congresul FIFA.

Congresul FIFA a dat exemplu Academia lui Gheorghe Hagi! 

  • Peste 27 de titluri naționale a cucerit Academia lui Gheorghe Hagi de când s-a fondat

„Astăzi, în cadrul Congresului FIFA care s-a desfășurat la Zurich (Elveția), Academia Gheorghe Hagi a fost singura din 211 țări afiliate invitată la acest Congres al FIFA, acest lucru datorându-se proiectelor pe care le desfășoară an de an. Este fără îndoială o recunoaștere importantă a activității clubului nostru, un lider în România la nivel de copii și juniori și totodată unul dintre cele mai puternice din Europa de Est și Europa Centrală. 

La Zurich s-a aflat, din partea clubului nostru, directorul general Cristian Bivolaru, cel căruia i-a revenit misiunea de a prezenta proiectul care constă în special în modul de implicare în dezvoltarea sportivă și educațională a fiecărui sportiv din cadrul Academiei Hagi, a condițiilor de pregătire (antrenori, terenuri de antrenament construite cu soluții ecologice pentru protejarea mediului), a rezultatelor oferite, a numărului de jucători crescuți și formați care fac parte anul din loturile naționale de juniori, tineret și seniori. 

Construirea unor stații electrice în interiorul bazei sportive în cadrul activităților de protejare a mediului, implicarea copiilor în acțiuni care să promoveze protejarea mediului prin plantarea de copaci, implicarea în fotbalul feminin prin echipele pe care clubul nostru le-a înființat și cu care participă în competițiile naționale pentru prima oară în istorie, oferirea metodelor de egalitate și incluziune între toți componenții echipelor de copii și juniori, oferirea de invitații copiilor din școlile constănțene și posibilitatea de a se afla săptămânal alături de jucătorii favoriți prin programul 'Învățăm să fim campioni. Școala, primul pas spre performanță', sunt programe din cadrul aceluiași proiect 'O singură echipă, un singur brand, o singură iubire'”, se arată în comunicatul emis de Farul Constanța.

Gică Hagi a dat lovitura! Cât va încasa Farul Constanța după ce a extins parteneriatul cu unul dintre sponsori

Academia lui Gică Hagi a prelungit parteneriatul pe care îl avea cu OMV Petrom. Cubul din Constanța urmează să încaseze mai mulți bani decât în ani precedenți.

  • Gheorghe Hagi, președintele Farului Constanța a anunțat că înțelegerea cu firma petrolieră a fost prelungit pentru încă trei ani

„E al doilea parteneriat al nostru cu ei. De fapt e o prelungire a parteneriatului semnat acum 3 ani cu ei. Proiectele mari se fac cu timp, pasiune, muncă, iar parteneriatul cu OMV validează ce facem noi la Constanța. Numărul copiilor s-a dublat după semnarea primului parteneriat. Asta vrem și acum. 

Parteneriatul inițial a fost pe 3 ani, iar acesta nou e pe 3 ani cu prelungire pe încă 2. Iar la nivel financiar e mai bine decât primul. Și costurile au crescut foarte mult”, a zis Gică Popescu. 

Academia „Gică Hagi”, dată ca exemplu la nivel ultimul congres FIFA: „La congresul FIFA din octombrie Academia Hagi a fost dată ca exemplu la nivel mondial”, a zis Gică Popescu, fiind completat de Gică Hagi: „Ce să mai zic când se vorbește despre noi la nivel mondial? De când m-am lăsat am avut în plan să am o academie. Care să aibă o strategie de a descoperi copii care să facă sport, apoi să facă și performanță. Vrem să ne dezvoltăm și mai mult”.

Noul contract va aduce 2.4 milioane de euro în vistieria clublui de la malul mării, potrivit profit.ro, mai mult cu 800.000 de euro față de cel anterior, care a avut o valoare de 1.8 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!