SOC IN LIGA 2: JUCATORUL JIULUI PETROSANI BATUT DE OAMENII LUI SIMOTA

MIHAIL LUNGAN: "M-AU RUPT!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 August 2007, 14:52
Data actualizarii: Vineri 10 August 2007, 14:52

Ca la noi la nimeni! Dupa bataile suporterilor care au afectat inceputul campionatului, si patronii au luat-o razna in Romania. Fundasul Jiului Petrosani Mihail Lungan sustine ca a fost batut crunt de bodyguarzii finantatorului din Valea Jiului. Jucatorul a depus un memoriu la FRF pentru a deveni liber de contract deoarce nu isi primise banii pe care Simota ii datora, motiv pentru care finantatorul a vrut sa-l "intimideze" .

"Eram la antrenament, in spatele portii si nu ma antrenam cu echipa deoarece nu aveam drept din cauza memoriului.A venit un antrenor de la juniori sa-mi spun asa ma duc la Simota in vestiar. Am impins in usa de la vestiar si era inchisa. Cand sa plec  m-au oprit doi bodyguarzi care nici nu au stat pe ganduri si m-au rupt. M-au luat la omor, mi-au dat in toate partile. Am dinti sparti, cateva coaste rupte si in dimineata asta mi-am scos certificat medico-legal. Este senzational ce se intampla in Romania, in 2007. Ii voi da in judecata'" a declarat Lungan pentru Prosport.    
"Un fotbalist de la Jiul Petrosani a depus plangere pentru lovire si alte violente, impotriva a doi bodyguarzi de la club. Se fac cercetari in acest caz.", au declarat oficiali din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies