Situație delicată la Petrolul Ploiești: „Toată lumea e de vânzare”. Dezvăluirea unui jucător

Petrolul Ploiesti cantonament Antalya Gicu Grozav Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 17:12
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 17:08

„Lupii galbeni” se află în acest moment în cantonament în Antalya, în vederea pregătirii pentru restartul Superligii, în urma pauzei de iarnă.

Petrolul Ploiești a disputat deja prima partidă din stagiunea de pregătire din Antalya. „Lupii galbeni” au învins azerii de la Turan, scor 3-2.

Situație delicată la Petrolul Ploiești: „Toată lumea e de vânzare”. Dezvăluirea unui jucător

Gicu Grozav, cel care a realizat o „dublă” în partida din Antalya, a evidențiat faptul că la Petrolul Ploiești încă persistă situația delicată și că toți fotbaliștii ar putea fi vânduți.

„Sincer, nu am vorbit cu nimeni, nu încă. Nu am vorbit, după cum știți, toată lumea e de vânzare, pentru că clubul este într-o situație nasoală, să zic. Sperăm că vom scoate asta până la urmă”, a spus Gicu Grozav după meciul cu Turan.

Fotbalistul a părăsit-o pe MTK Budapesta în vară și a semnat cu Petrolul Ploiești. Gicu Grozav a mai evoluat pentru formația de pe „Ilie Oană” și în perioada iulie 2012 - august 2013.

Petrolul Ploiești - Turan 3-2

Formația din Azerbaijan a deschis scorul în minutul 5, prin Hasanzade, iar sclipirea lui Gicu Grozav a întors soarta meciului, grație reușitelor din minutele 27, respectiv 42. Meijers a dus scorul la 3-1, iar Guseynov a redus din diferență în minutul 65. Chiar și așa, „lupii galbeni” au păstrat avantajul de un gol și au câștigat în fața azerilor.

În următorul meci de pregătire, Petrolul Ploiești se va duela cu polonezii de la Lechia miercuri, 11 ianuarie, ora 15:00. „Lupii galbeni” vor încheia sesiunea din Antalya cu partida de vineri, 13 ianuarie, ora 15:00, împotriva lui CSKA 1948 Sofia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!