Victor Piturca Fotbal intern Victor Pițurcă

VIDEO EXCLUSIV Semnal de alarmă tras de Victor Pițurcă: „Viitorul nu sună bine!” Ar trebui eliminată regula U21? Ce spune fostul selecționer

Victor Pițurcă (67 de ani), fostul selecționer al României, preocupat de situația fotbalului românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 12:29
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 12:34

Fostul selecționer al României este de părere că regula U21 a făcut mai mult rău decât bine fotbalului românesc, deoarece jucătorii tineri au tendința să scadă intensitatea în momentul în care devin titulari datorită regulei U21.

„Jucătorii noștri sub 20 de ani sunt băgați unii pentru că sunt obligate echipele, așa e regulamentul. Cum intră în echipă și fac 4-5 meciuri bune, gata, se duc în jos. Asta e situația”, a spus Victor Pițurcă.

Pițurcă vrea mai mult fotbal

Victor Pițurcă este de părere că tinerii fotbaliști români ar trebui să joace mai mult fotbal.

„Viitorul fotbalulul românesc nu sună bine... Nu sună bine deloc, absolut decoc, nu avem din spate de unde să vină jucători.

Mă uit la nepotul meu, merge o ora la antrenamnt, o ora și jumăte, ce să realizeze într-o oră și jumăte? Pe urmă școală, meditații, tablete, telefoane și așa mai departe.

Eu toată ziua jucam numai fotbal. Nu mai există pasiunea asta și nu mai există maidane nici nu mai ai unde să bați mingea”, a concluzionat fostul selecționer al Româneiei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!