Dinu Todoran FCSB Fotbal intern FCSB a părăsit Conference League

Se inspiră Todoran din strategia lui Hagi? Răspunsul antrenorului când a fost întrebat despre ultimele "alegeri"

De ce a mizat Dinu Todoran pe jucători foarte tineri în dubla cu Karagandy. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 12:29
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 13:16

Dinu Todoran a încercat sâmbătă dimineața, în timpul unei conferințe de presă, să ofere explicații în privința eliminării echipei sale, FCSB, din turul II preliminar din Conference League. 

După 1-0 pe teren propriu cu Karagandy (Kazahstan), elevii lui Todoran au capotat inexplicabil la Erevan, în retur, scor 1-2, 3-5 d.l.d.

"Și Gică Hagi mizează pe fotbaliști de 16-17 ani"
 

Antrenorul roș-albaștrilor a mizat în ambele partide din Europa și pe jucători foarte tineri, lipsiți de experiență. Întrebat la conferința de azi "dacă e normal să joace în Europa cu fotbaliști în vârstă de 17-18 ani?", Todoran a răspuns iritat.

"Nu am experiență, sunt la început de carieră. Domnul Gică Hagi joacă cu jucători de 16-17 ani, așa a făcut și în cupele europene. Toți jucătorii care sunt acum la Steaua (n.r.: - FCSB) pot intra să joace.

Avem jucători de calitate, nu credeam niciodată că poate să ne scoată o echipă din Kazahstan. Nu aveam voie să nu ne calificăm. Am luat jucători pentru campionat și pentru cupele europene.

Dacă nu am mai îndeplinit acest obiectiv, am mai împrumutat jucători", a replicat Todoran, la conferința de presă care a avut loc sâmbătă dimineața. 

"Lupii tineri" de la FCSB
 

În meciul tur de pe Național Arena, Dinu Todoran i-a introdus pe Musi (17 ani) și Stoica (18 ani) la pauză, când FCSB conducea cu 1-0. 

La partida de la Erevan, Șerban (21 de ani) a intrat la pauză, în timp ce Dumitru (19 ani) a fost introdus pe final. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!