Eduard Novak Fotbal intern

Cum a răspuns Eduard Novak când a fost întrebat dacă se închid din nou stadioanele

Șeful Ministerului Tineretului și Sporturilor, Carol Eduard Novak, a fost întrebat despre ce efecte poate avea asupra sportului din România creșterea numărului de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 07:30
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 08:05

Fanii au aștepat mai bine de un an pentru a-și vedea echipele favorite, din nou, pe viu. Ministrul Eduard Novak spune că, momentan, situația nu se va schimba.

„Deocamdată aşteptăm să vedem cum va fi evoluţia pandemiei. Cred că miercuri după şedinţa de Guvern vom avea mai multe informaţii. Deocamdată nu se schimbă nimic şi aşteptăm să vedem încotro merg lucrurile. Sperăm ca fanii să rămână pe stadioane şi cumva să reuşim să reglementăm lucrurile. 

Acum nu vreau să declar nimic până nu avem nimic oficial. Ar fi prematur să ies cu o declaraţie când nu avem nimic oficial din partea Ministerului Sănătăţii sau a domnului Arafat sau a CNSU. Se poate orice, dar haideţi să ţinem pumnii strânşi să nu mai evolueze pandemia.

Vă daţi seama că ar fi dramatic dacă s-ar ajunge la suspendarea activităţii sportive, mai ales după o asemenea relaxare în care ne-am pus speranţa că putem să facem sport, că putem să mergem pe stadioane. E foarte greu să te întorci la situaţia aceea. Dar eu tot am speranţa să rămânem la acest nivel şi sper să nu ajungem la măsuri drastice”, a spus Novak.

Modifică setările cookies