ROBI ZAR: Zeii si Dumnezeii din Liga lui Mitica

Joi 27 Martie 2008, 16:30
COMENTARIU WWW.SPORT.RO

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Nihil Sine Deo, scrie pe masina ce imi ridica in fiecare zi gunoiul din fata curtii. Nimic fara Dumnezeu, care-va-sa-zica. La fel si in Liga lui Mitica, legiuitorul care ne zice de... beeep la TV, cu precizarea ca e din folclor, o stim cu totii, nu poate pati nimic...

Jur pe Dumnezeu ca nu vand Rapidul, spunea Copos in urma cu ceva zile. Intre timp, cocosul lui Taher a cantat deja de trei ori. Incurcate-s caile Domnului cand e vorba de afaceri si UTC-isti.

Daca Dumnezeu vrea, Steaua va fi pe primul loc pana la Paste, tuna cucernic Becali. Si Steaua calca pios in picioare pe toti supusii ei. Sfanta lumina a coborat deja in Giulesti, aruncata din tribuna. Sa mai zica "ateii" ca Dumnezeu n-are treaba cu fotbalul.

Dan Puric povestea intr-una din "lectiile" lui cum un batran, intrebat daca exista viata de dupa moarte, raspunde naucitor: dar exista viata inainte de moarte? Zeii au luat fotbalul nostru de mana pana la portile Ligii, dar de acolo l-a luat Dracul. Vorba unui prieten: e cazul sa mai mergem si noi pe la biserica, sa mai tinem un post, ceva. Si cand ma gandesc ca nici gunoiul nu l-a ridicat nimeni astazi...

BRAT