Rica Raducanu Rapid Stadion Giulesti Fotbal intern

VIDEO EXCLUSIV Rică Răducanu a dezvăluit de ce nu a purtat mănuși de portar la inaugurarea stadionului din Giulești

Rică Răducanu a fost invitatul lui Andru Nenciu la emisiunea ”Poveștile Sport.ro”.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Mai 2022, 19:15
Data actualizarii: Marti 17 Mai 2022, 19:20

Legendă în Giulești și fost portar al naționalei României, Rică Răducanu a dezvăluit de ce nu a purtat mănuși la meciul demonstrativ de inaugurare al noului stadion al Rapidului.

Rică Răducanu: ”A venit un băiat să-mi dea, dar erau numărul 8, eu port numărul 11”

„A venit un băiat să-mi dea, dar erau numărul 8, eu port numărul 11. Le-am dat la muzee, nu mai am nimic. Nu, păi ce echipament?

În primul rând, eu în viața mea n-am purtat mănuși. Eu o iau așa și o strâng, nu o mai scap. Primul care mi-a dat mănușile de bumbac, de 18 lei, a fost nea Tinel. Când voiam să fac o fiță, să mai râdă lumea, scoteam mănușa și luam mingea. Mă certa, bine a făcut!”, a spus Rică Răducanu, la ”Poveștile Sport.ro”.

Necula Răducanu, așa cum este în acte cel cunoscut de toată lumea fotbalului drept Rică Răducanu, a jucat pentru Rapid în perioada 1965-1975, când a câștigat un titlu de campion (1967) și o Cupă a României (1972). Pentru formația giuleșteană, portarul a strâns 233 de meciuri și a marcat șapte goluri.

Rică Răducanu a jucat în 61 de meciuri pentru naționala României, inclusiv la CM 1970 din Mexic, când a apărat în partida contra Braziliei lui Pele, scor 2-3. În 2008, președintele Train Băsescu îl decora pe cel poreclit "Tamango" cu Ordinul "Meritul Sportiv" clasa a III-a.

VIDEO Rică Răducanu, la Poveștile Sport.ro (emisiunea completă)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!