Fotbal intern

Replica Anamariei Prodan care l-a enervat pe Dan Alexa! Raspunsul ACID al fostului antrenor al Rapidului: "Ea epateaza foarte mult!"

Anamaria Prodan este impresarul lui Dan Alexa, iar relatia dintre cei doi a fost intotdeauna buna. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 August 2020, 09:55
Data actualizarii: Vineri 14 August 2020, 09:56

Desi au fost centrul unei filmari controversate la finalul meciului dintre Astra si Botosani de acum un an, cand Anamaria l-a lovit pe Alexa, iar totul a fost surprins pe camera, relatia celor doi a fost intotdeauna apropiata. 

Cu toate astea, Dan Alexa s-a aratat deranjat de ultimele declaratii ale Anamariei, care l-a numit pe fostul antrenor al Rapidului "creatia ei". Alexa a venit imediat cu un raspuns acid la declaratiile impresarului. 

"Probabil s-a referit la imagine, niciodata ca antrenor. Vreau sa stabilim clar, stabilisem asta si cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate sa o subtieze. Ana epateaza foarte mult, o stiti. Ii place sa se implice, dar eu am semnat cu Ana dupa a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epateaza. O stiti foarte bine. Creatia ei...Creatia ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio forma", a spus Dan Alexa conform Gazetei Sporturilor. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies