Real Madrid si Barcelona sunt la un pas sa joace la Bucuresti! Cu cine se DUELEAZA pe Arena Nationala:

Real Madrid si Barcelona sunt la un pas sa joace la Bucuresti! Cu cine se DUELEAZA pe Arena Nationala:

Real Madrid si Barcelona negociaza amicale in aceste zile, pe care sa le sustina la Bucuresti.

Real Madrid vrea sa vina in vara acestui an pentru un meci de cinci stele cu echipa nationala a Romaniei! Gazeta anunta ca negocierile sunt in plina desfasurare, dupa ce galacticii au fost la un pas de a juca meciuri cu Steaua si Astra in ultimii ani.

Adrian Thiess este cel care negociaza amicalul de lux:

"Nu am detalii clare in acest moment, dar se negociaza. Am decis sa alegem echipa nationala pentru ca are cei mai multi suporteri. Romania merita un show de gala la care sa asiste 55.000 de oameni. Sper sa ajungem in cel mai scurt timp la un acord si sa batem palma pentru acest eveniment unic. Meciul se va juca in august, la Bucuresti!", a spus Thiess pentru Gazeta.

Aceeasi sursa anunta ca si Barcelona revine in Romania, insa la anul, pentru un meci cu Steaua. Este vorba despre reeditarea finalei din Cupa Campionilor '86, cand campioana Romaniei i-a batut pe spanioli la 11 metri si a luat trofeul, cel mai important pentru o echipa de club din tara noastra.

In urma cu trei ani au mai fost discutii intre Steaua si Barcelona, insa patronul din Ghencea a cerut si el o suma de bani, asa cum si catalanii urmau sa incaseze pentru amicalul de la Bucuresti. El a fost refuzat si afacerea a picat.

Acum, programarea amicalului cu Barcelona depinde de discutiile din toamna acestui an.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies