Fotbal intern

Reacția lui Borcea despre cluburile din Liga 1: „Numai licurici!” Comparația cu echipele din trecut 

Analiza lui Cristi Borcea despre cluburile din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 19:19
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 19:30

După ce, în 2013, a executat 4 ani și 4 luni de detenție în Dosarul Transferurilor, Cristi Borcea nu s-a mai implicat la Dinamo, club la care activa din 1995.

Fostul președinte al „câinilor” a precizat că bătălia pentru titlul era mult mai aprigă deceniul trecut și că acum, niciuna dintre cele 6 echipe de playoff nu se ridică la nivelul celor de atunci. 

Niciuna de acum nu era de primele șase atunci. Erau CFR, noi, Steaua (n.r. FCSB), Mititelu, ce echipă avea Craiova, era Porumboiu, era Marian Iancu de la Timișoara, unde să aibă loc vreo echipă de acum?

Când eram Dinamo, Rapid, Steaua (n.r. FCSB), Craiova, Timișoara, Vaslui, aveam bugete de 15 milioane de euro, nu de 3 milioane, 5 milioane.

Dacă veneam acum în fotbal... numai licurici. Ăia erau urangutani”, a declarat Cristi Borcea pentru digisport

Răsfățatul lui Borcea 

Adrian Cristea, poreclit ”Prințul”, juca pe prime speciale din partea lui Cristi Borcea. E de două ori campion al României, dar fostul acționar din ”Ștefan cel Mare” crede că acesta putea ajunge mult mai sus în carieră.

„Cristea, ce fotbalist! Îl puneam pe Victor să îi spună, îi dădeam 5.000 de euro la fiecare meci de la mine, să îi zică Victor: `Bă, fii atent, 5.000!`.

Dacă avea disciplina lui Dănciulescu era mare rău de tot. Ce fotbalist, avea viteză, ambele picioare, tehnică, absolut tot”, a declarat Cristi Borcea pentru prosport.

Modifică setările cookies