Nicolae Dica Mihai Stoica Fotbal intern

Răspunsul lui Nicolae Dică, întrebat în prezența lui Mihai Stoica despre posibilitatea de a antrena un club unde el ia deciziile 

Nicolae Dică (42 ani) a preluat-o pe CS Mioveni după despărțirea de FCSB. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 23:42
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 23:45

Antrenorul s-a despărțit de roș-albaștri după duelul cu Universitatea Cluj din Superliga României și a semnat cu CS Mioveni, având ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare. După plecarea de la FCSB, între Nicolae Dică și Mihai Stoica au avut loc schimburi de replici mai dure pe tema situației de la echipă. 

Dică a avut parte de un start extrem de bun în Superligă alături de Mioveni, astfel că a vorbit despre debutul entuziasmant. Tehnicianul s-a aflat în același platou cu managerul general de la vicecampioana României. 

Ce a răspuns Nicolae Dică la întrebarea: „Cum e să mergi la un club la care tu iei deciziile?”

Aflat în platoul Orange Sport alături de Mihai Stoica, antrenorul a fost întrebat cum se simte la un club în care deciziile îi aparțin, făcând aluzie la situația de la FCSB, acolo unde Gigi Becali era cel care avea ultimul cuvânt. Managerul FCSB și-a verificat telefonul în timp ce Nicolae Dică a oferit un răspuns diplomat.

„La FC Argeş, de exemplu, a fost la fel, la Liga 2, Liga 3, toate deciziile le luam eu, tot ce s-a întâmplat acolo. Acum, am avut o discuţie cu domnul primar, în care i-am zis ce îmi doresc.

Dacă vrea să încercăm să salvăm echipa, i-am spus ce îmi doresc eu şi în mare s-au îndeplinit lucrurile acelea. (n.r. mă gândesc că e un sentiment aparte, să ştii că nu mai depinzi de cineva, care dictează tot) E o diferenţă.

Mergi la Mioveni, e un club care are câţiva ani în Liga 1, a mai fost o dată în 2011 şi o dată în 2008, sau mergi la un club CFR, Steaua (n.r. FCSB), Craiova, unde toată lumea ştie ce are de făcut, cluburi cu potenţă financiară, transferă pe sume mari, e normal atunci să nu te implici la fel de mult ca la un club mic.

Sunt cluburi la care antrenorii fac transferuri şi alte lucruri mai importante la echipă”, a declarat Nicolae Dică. 

VIDEO - Prezentarea oficială a lui Nicolae Dică la CS Mioveni 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!