Florin Prunea Razvan Burleanu Fotbal intern

Prunea îl distruge pe Burleanu: ”Am asistat la un delir! Vai de capul lui, săracul”

Florin Prunea, unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai lui Răzvan Burleanu, a urmărit conferința de presă susținută de președintele FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 22:25
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 22:28

Pentru alegerile programate pe 12 aprilie pentru șefia FRF, Burleanu nu are niciun contracandidat! Prunea l-a ”înțepat” din nou pe președintele Federației Române de Fotbal pentru declarațiile date. 

„Am văzut și eu acum discursul ăsta, delirul ăsta. Domne, este incredibil ce tâmpenii poate să vorbească! Dar băieții ăștia, care se ocupă de el, nu pot să-l oprească? Am asistat la un delir. Îmbătrânește urât, că, acum opt ani de zile, părea așa… un tânăr, cu un zâmbet pe buze. Acum are niște grimase și se strâmbă. Sincer, n-am văzut un om de fotbal, la nivel mondial, să spună atâtea tâmpenii.

Săracul de el! Nu că mi-e milă, mi-e jenă de rușinea lui. Păi, atâtea tâmpenii să debitezi, pe metru pătrat, n-am auzit. Ăsta, dacă nu participă la emisiuni aranjate cu întrebări dinainte, se face de râs. E rușinos!

Pentru ziariști, a fost o conferință de presă foarte ușoară, părerea mea. L-au arătat în toată splendoarea lui. L-au dezbrăcat și l-au arătat. Felicit ziariștii! El, dacă nu participă la emisiuni aranjate cu întrebările dinainte, nu se duce. Dar ai văzut ce s-a întâmplat când a dat peste niște ziariști pe care n-a putut să-i controleze. L-au făcut de… săracul de el.

Pe ăsta nu poți să-l pui să conducă nici un tractor. Vai de capul lui, săracul! Pe bune, am rămas siderat. M-a sunat un fost jucător și zicea: ‘Băi, Florine, Ceaușescu a fost mic copil pe lângă el’. Pentru ziariști, a fost o conferință de presă foarte ușoară, părerea mea. L-au arătat în toată splendoarea lui.

L-au dezbrăcat și l-au arătat. Felicit ziariștii! El, dacă nu participă la emisiuni aranjate cu întrebările dinainte, nu se duce. Dar ai văzut ce s-a întâmplat când a dat peste niște ziariști pe care n-a putut să-i controleze. L-au făcut de… săracul de el”, a spus Florin Prunea, pentru Fanatik.ro.

Răzvan Burleanu, fără contracandidat la președenția FRF

Până în prezent nu și-a depus candidatura nimeni împotriva actualului președinte al Federației Române de Fotbal, care este favorit la câștigarea celui de-al treilea mandat. Pe 5 martie 2014 a câștigat pentru prima dată Răzvan Burleanu candidatura, preluând funcția de la Mircea Sandu. 

Adunarea Generală a FRF are 280 de membri, iar majoritatea dintre ei îl susțin pe Răzvan Burleanu, astfel că șansele să își piardă postul sunt minime. În cadrul alegerilor, cluburile din Liga 1 au câte un vot, asemenea echipelor de fotbal feminin, școli de juniori sau formațiilor din Liga 3. 

Posibilitatea apariției unui contracandidat puternic este minimă, în contextul în care timpul rămas până la Adunarea Generală este unul relativ scurt și nu ar mai fi timp pentru desfășurarea campaniei electorale. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!