Procesul de maturizare al lui Vlad Chiricheș: ”Sper să adere la ce fac eu și alți jucători mai tineri”

Vlad Chiriches FCSB Fotbal intern Vlad Chiricheș / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iunie 2024, 10:58
Data actualizarii: Sambata 29 Iunie 2024, 10:57

Vlad Chiricheș (34 de ani) intră în al doilea an sub contract cu FCSB.

Stoperul a revenit în România în iulie anul trecut, la FCSB, după 10 ani petrecuți la cluburi din străinătate, cum ar fi Tottenham, Napoli, Sassuolo sau Cremonese.

Procesul de maturizare al lui Vlad Chiricheș: ”Sper să adere la ce fac eu și alți jucători mai tineri”

Vlad Chiricheș a vorbit sincer despre procesul său de maturizare. Stoperul a mărturisit că are un plan bine organizat, dar și un prieten care-l monitorizează atent timp de 24 de ore. Chiricheș a sugerat că perioadele în care a fost accidentat l-au dat peste cap și vrea acum să joace cât mai multe la un nivel profesionist.

”Cumva m-am maturizat în toţi aceşti ani când am jucat în afară. Perioadele grele cu accidentările m-au împins să-mi doresc mai mult de la fizicul meu, să fac mai mult pentru a-mi prelungi cariera.

Fac lucruri neobişnuite pentru jucătorii tineri şi pentru cei care sunt în campionatul României. Sper să fiu un exemplu şi să-i ajut să se autodepăşească.

Încerc să-mi monitorizez tot ce fac în cursul unei zile începând cu somnul, mâncarea, refacerea, băuturi, suplimente. Sunt monitorizat 24 de ore din 24 de un prieten. Am dezvoltat cu el un sistem de prevenţie, de high performance. Îmi doresc să continui şi sper să adere la ceea ce fac eu şi alţi jucători”, a spus Vlad Chiricheș, potrivit Golazo.

  • FC Ardealul, Benfica U19, Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB, Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonese sunt cluburile la care Vlad Chiricheș a fost legitimat de-a lungul carierei sale
  • În 2011, a fost convocat pentru prima dată la naționala României de Victor Pițurcă. A bifat de atunci 76 de selecții
  • Pe 14 noiembrie 2024, Vlad Chiricheș va împlini 34 de ani. Stoperul are 1,84 m înălțime și e cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!