Presedinte din UMBRA pentru FRF. Cine e omul pe care Mircea Sandu l-ar pregati sa-i ia locul lui Burleanu 

Presedinte din UMBRA pentru FRF. Cine e omul pe care Mircea Sandu l-ar pregati sa-i ia locul lui Burleanu 

Proaspat numit presedinte, Burleanu este contestat de AJF-uri. Sandu asteapta si muta din umbra, iar daca instantele vor accepta contestatiile, FRF va trebui sa se pregateasca de noi schimbari.

Initial, Mircea Sandu i-a cerut lui Hagi sa fie noul presedinte la FRF. Hagi a refuzat, astfel fostul sef al fotbalului a trecut la planul B.

Dumitru "Meche" Mihalache, angajat al FRF din 1996, fosta mana dreapta a lui Mircea Sandu, ar fi favoritul fostului sef FRF sa preia Federatia, in cazul in care Burleanu va fi inlaturat, noteaza Gazeta Sporturilor.

O persoana retrasa din prim-planul fotbalului, "Meche", asa cum este poreclit, a fost pana in prezent director de competitii, vicepresedinte al Comisiei de Disciplina, presedinte al FR Rugby, presedinte al Comisiei pentru Statutul Jucatorului, presedinte al Comisiei de Siguranta a Stadioanelor, observator federal, presedinte al Comisiei Juridice LPF, presedinte al Comisiei pentru Agenti Jucatori, coordonator al activitatilor de marketing, presedinte director coordonator al Sistemului National de Licentiere si director de Programe si Proiecte.

Dumitru Mihalache a mai fost implicat si in organizarea finalei Europa League la Bucuresti, cand era seful Comitetului de Organizare, iar Mircea Sandu l-a mai desemnat Project Manager pentru organizarea Euro 2020 in Romania.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Biletele pentru transportul în comun în București se scumpesc de duminică. Ce preț vor avea
BRAT
Modifică setările cookies