FRF Mircea Sandu Nationala

A inceput razboiul la FRF? "Sa stea cuminte in banca lui, Burleanu e prea mic pentru mine" Mesaj dur al fostului presedinte

Vezi ce a declarat fostul presedinte al FRF despre actualul presedinte.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Mai 2014, 16:54
Data actualizarii: Vineri 09 Mai 2014, 17:01

Mircea Sandu a fost acuzat de Razvan Burleanu ca se afla in spatele AJF Giurgiu, cea care il impiedica pe cel ales ca noul presedinte FRF sa intre oficial in functie, depunand o contestatie la Tribunalul Bucuresti in acest sens.

Fostul presedinte i-a dat astazi o replica dura lui Burleanu, prin intermediul cotidianului tiparit Adevarul, prin care il ameninta in mod direct: “Poate acum am motive sa-l dau in judecata. Ce vreau eu sa-i spun domnului Burleanu este ca e mic, e prea mic daca gandeste asa. ii recomand sa nu ma supere, sa nu ma deranjeze, ca altfel… Burleanu sa stea cuminte in banca lui, pentru ca habar n-are. El trebuie sa termine cu pasii gresiti, ca nu-mi place deloc ce am vazut in aceste doua luni. Cum e posibil sa-l schimbi de la UEFA pe Belodedici si sa pui pe unu care numara dosare.

Daca UEFA nu valideaza schimbarile, sa-si dea demisiile toti! Cum sa incepi sa dai oameni afara fara aprobarea Comitetului Executiv? La cum a inceput, nu-mi da nici o speranţa. inca una va mai zic si plec la copacii mei: daca pe cel de la AJF Giurgiu l-am pus eu sa faca contestatie, pe Timisoara cine a pus-o? Poate Chivorchian?”, a declarat Mircea Sandu.

Modifică setările cookies