Povestea incredibila a unui antrenor din Romania! A ramas fara picioare, dar continua sa conduca echipa: "Echipa o conduci si cu mana, cu gura, disciplina e importanta!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Ianuarie 2014, 22:17

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

A ramas fara picioare, dar continua sa antreneze in fotbalul romanesc. Tizul lui Ioan Sabau, cu care e prieten bun, antreneaza dintr-un carucior cu rotile la Cluj.

Dupa o viata in care a fost sef de galerie la CFR si a practicat meseria de vatman, Ioan Sabau s-a facut antrenor si continua sa isi conduca echipa, desi a ramas fara ambele picioare, dupa ce a fost lovit de o boala crunta.

"O echipa de fotbal trebuie sa o conduci din gura, din mana, dar si din picior. Trebuie sa ii faci pe jucatori sa inteleaga, dar sa fie si disciplina. Sa le arati tot ce trebuie", spune acesta.

Ioan Sabau antreneaza o echipa din liga a 5-a, dar viseaza la promovare. Cu sfaturi il ajuta chiar tizul sau, fostul international Ioan Ovidiu Sabau, acum antrenor la FCM Targu Mures.

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies