Pleaca Dan Petrescu de la CFR? "Are 2 oferte, ar fi o provocare foarte mare sa vina la nationala!" 

Dan Petrescu este pe val cu CFR in Europa League si campionat, iar ofertele au inceput sa curga

Antrenorul campioanei Romaniei are oferte din Rusia, dar nu ar exclude nici preluarea nationalei Romaniei. Intr-un interviu, acesta a declarat ca e tentat sa preia conducerea nationalei daca i s-ar oferi posibilitatea.

"Eu cred ca pentru orice antrenor, sa preia o nationala, este o provoare si o tentatie, de ce nu? Din punctul meu de vedere, nationala Romaniei sau oricare alta nationala ar fi mai presus decat orice salariu care i s-ar propune, chiar daca ar fi mai mare", a declara Nicolae Pirnau, impresarul lui Dan Petrescu, la Pro X.

Intrebat despre zvonurile recente privind plecarea de la CFR, impresaul a raspuns:

"Nu pot sa spun cu certitudine ca va ramane la CFR, decizia finala ii apartine. Daca vorbim de ofertele care sunt sau vor aparea, pentru ca vor fi cu siguranta, le vom discuta, iar Dan Petrescu va decide ce va face. El are oferte din Rusia, pentru ca a facut treaba buna acolo si e normal ca acestea sa existe"

Numele lui Petrescu este pe lista scurta a FRF in eventualitatea in care Cosmin Contra nu va reusi sa califice nationala la Campionatul European de anul viitor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies