Oficialii Clubului Sportiv al Armatei, avertizați de Peluza Sud: „În Ghencea doar noi, ori război!”

csa steaua FCSB Stadionul Ghencea Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 21:01
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 21:15

Ultrașii care o susțin pe CSA Steaua nu vor ca FCSB să joace pe arena din Ghencea. 

FCSB și-a manifestat în mai multe rânduri dorința de a juca pe noua arenă din Ghencea, însă toate cererile vicecampioanei României de a-și disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul construit pentru Euro 2020 au fost refuzate. 

Echipa pregătită de Edi Iordănescu avea în plan să joace meciul cu Rapid, de pe 14 decembrie, pe stadionul din Ghencea, însă Peluza Sud nu dorește ca echipa patronată de Gigi Becali să calce pe arena unde își desfășoară meciurile elevii lui Daniel Oprița.

„Dacă la presiunile oilor cedați/ În Ghencea niciunul nu mai călcați!” și „În Ghencea doar noi... Ori război!”, au fost mesajele afișate de ultrașii Peluzei Sud. 

 

Ciprian Marica, de partea FCSB-ului 

Trist şi numai la noi se poate întâmpla aşa ceva! Avem stadioane noi, cum e cazul arenei din Ghencea. Avem Arcul de Triumf şi vedem că Steaua (nr: - FCSB) joacă la Buzău! Este inimaginabil şi incredibil!

Rapid la Mioveni! Este de condamnat… Aceşti oameni care ţin arenele practic închise şi nu mai joacă doar cine vor muşchii lor. Sunt de condamnat şi trebuie să se întâmple ceva! Domnilor, daţi drumul la stadioane, că nu le-aţi făcut din banii voştri.

Sunt din banii oamenilor! Oricine plăteşte are voie să joace pe aceste stadione! E ruşinos că nu deschidem arenele decât pentru unii sau pentru ceilalţi. Arenele sunt pentru toţi oamenii şi pentru toate echipele care îşi doresc să joace acolo şi care plătesc”, a spus Ciprian Marica, potrivit as.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!