"Nu-l prinde prima zăpadă!" Dumitru Dragomir, discurs dur la adresa lui Neil Lennon

Dumitru Dragomir Neil Lennon Rapid Fotbal intern Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 09:51
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 09:52

Rapid a anunțat oficial, luni, pe site-ul propriu, numirea lui Neil Lennon în funcția de antrenor principal.

Tehnicianul nord-irlandez a semnat un contract valabil doi ani cu clubul giuleștean și va avea ca obiectiv câștigarea titlului în noul sezon competițional.

Neil Lennon este un nume cunoscut în fotbalul european, având o carieră bogată atât ca jucător, cât și ca antrenor. Cel mai cunoscut angajament al său a fost la Celtic Glasgow, unde a petrecut 10 ani ca antrenor principal, cucerind nu mai puțin de 10 trofee, inclusiv 5 titluri de campion al Scoției și 4 Cupe ale Scoției. De asemenea, Lennon a mai antrenat echipe precum Hibernian FC și Omonia Nicosia.

Dragomir: "Numai un singur antrenor se potrivea Rapidului: Șumudică!"

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a criticat vehement alegerea lui Neil Lennon ca antrenor al Rapidului. "Un singur antrenor se potrivea Rapidului: Marius Șumudică, atât!", a spus Dragomir, potrivit Fanatik, adăugând: "Nici marele Mircea Lucescu nu se potrivea Rapidului. Nu are echipă ca să poată să fie mai sus de locul 3. Păi ce, joacă Mircea Lucescu?".

Dragomir nu crede că Lennon va rezista până în iarnă la Rapid: "Și atunci, ca să liniștești galeria și publicul, arunci pisica lui Șumudică.

A, nu ai rezultate Șumudică? Păi de ce nu ai? Te-a vrut galeria, eu nu te-am vrut. Locul 3 sau 4 poate să-l ia Neil Lennon. Mă tem că nu-l apucă prima zăpadă".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!