"E talentat! Cred ca poate juca aici!" Ce spune Sumudica despre interesul Galatei pentru Florinel Coman

"E talentat! Cred ca poate juca aici!" Ce spune Sumudica despre interesul Galatei pentru Florinel Coman

Florinel Coman este unul dintre fotbalistii romani despre al carui transfer, in ultimele zile, s-a vorbit foarte mult. 

Fiind intrebat despre posibila mutare a lui Coman in Turcia, la Galatasaray, Marius Sumudica a spus ca jucatorul lui FCSB ar putea activa fara probleme la o echipa importanta din Europa. 

"Am citit aici, in Turcia, despre interesul Galatei pentru Florinel Coman. Si am vazut ca si Puscas e dorit de Fener. Cred ca pot juca la nivelul asta, sunt talentati amandoi, dar e un campionat greu, nu e deloc usor. 

Presiunea e mare, sunt suporterii, sunt 12 ziare de sport, emisiuni in fiecare zi, fotbalul e un fenomen aici. In Turcia se mananca fotbal pe paine", a declarat Sumudica. 

Antrenorul lui Gaziantep a mai spus ca el nu ar putea sa-l aduca acum pe Coman la echipa sa. 

"Eu niciodata n-am cum sa-l iau pe Florinel Coman… Clubul pe care-l antrenez acum nu-si permite sa plateasca suma de transfer. Acum, dupa pandemie, vor fi multi jucatori liberi de contract, iar preturile de transfer vor scadea. 

Mi-as dori sa aduc jucatori de la noi, eu pe unde am fost mi-am luat romani. Ii fac sa joace pentru mine si au o mai mare responsabilitate. Stiu ca am ostasii mei, care se bat pentru mine", a conchis tehnicianul. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Tătaru: 550 de pacienți bolnavi de Covid au cerut să fie externați, după decizia CCR
BRAT