"Nu am glumit!" Ion Țiriac, noi detalii despre investiția în fotbal pe care vrea să o facă

Ion Tiriac Mircea Lucescu Fotbal intern Ion Țiriac / Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 18:30
Data actualizarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 18:33

Fostul jucător de tenis Ion Țiriac a dezvăluit că nu a renunțat la ideea sa de a investi în fotbal alături de Mircea Lucescu.

Totuși, dacă în primă fază anunța că e dispus să bage bani la Dinamo dacă "Il Luce" se implică pe partea administrativă, acum Țiriac pare să se fi răzgândit.

Cel mai bogat om de afaceri român anunță că este dispus să-i facă o academie de fotbal lui Mircea Lucescu la Otopeni, acolo unde va construi și niște terenuri de tenis.

"Și nu am glumit. Dacă (n.r. - Mircea) Lucecsu vrea să facă o școlală de fotbal, îi fac tot acolo (n.r. - la Otopeni, unde face și terenurile de tenis)", a spus Ion Țiriac.

Ion Țiriac, investiție majoră în Brașov

Omul de afaceri Ion Țiriac a anunțat că va investi 10 milioane de euro în construirea de noi infrastructuri sportive dedicate tinerilor din Brașov.

"Sunt în măsură să finalizez săptămâna aceasta un acord cu primăria Brașov", a spus Țiriac pentru GPS. "Le voi construi un stadion de hochei similar cu cel de la Otopeni, o sală de judo și voi contribui la finanțarea unei săli de scrimă."

Țiriac a explicat că preferă să investească în sportul juvenil din Brașov decât să se implice la Dinamo București. "Ce să facă Dinamo cu banii mei?", a spus el, adăugând: "Mai bine dau pentru copii treaba asta decât să dau la Dinamo și nu știu unde sunt."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!