Fotbal intern

Noi reguli pentru spectatorii care vor participa la evenimentele sportive! Anunțul celor de la CNSU 

Fanii care vor participa la stadion vor trebui să respecte noi reguli. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 17:09
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 17:16

Liga 1 se reia pe 21 ianuarie, iar Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a publicat miercuri, 5 ianuarie, noile măsuri pe care trebuie să le aplice spectatorii și organizatorii care doresc să participe la competițiile sportive. 

În primul rând, fanii vor putea ocupa doar 50% din capacitatea arenelor, asta dacă incidența cazurilor rămâne sub 1 la 1000 de locuitori. Dacă numărul infectaților cu COVID-19 va crește, atunci accesul la stadion va fi din nou redus la 30%. 

Pentru a combare răspândirea virusului, în arenele sportive va fi obligatorie purtarea doar a măștilor de tip chirurgical sau FFSP2, de pe 8 ianuarie acestea fiind obligatorii atât în spațiile închise cât și în cele deschise, iar spectatorii vor trebui să respecte o distanță minimă de 2 metri. 

De asemenea, în arenele sportive li se va permite accesul doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete, celor care prezintă un test negativ RT-PCR pentru infecția cu SARS-COV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau un rezultat negativ al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore, și persoanelor care au trecut prin boală, care se află între a 15-a și a 180-a zi de când au fost confirmate pozitiv. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies