Noi detalii despre Lucian Burdujan. Reacția IPJ Neamț

Lucian Burdujan disparitie IPJ Neamț Fotbal intern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 22:36
Data actualizarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 22:52

Lucian Burdujan apare şi pe site-ul Poliţiei Române, la rubrica “Persoane dispărute”.

Fostul fotbalist Lucian Burdujan a fost dat dispărut, după ce familia nu a mai putut lua legătura cu el din luna septembrie, au anunţat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Lucian Burdujan, dat dispărut

Lucian Burdujan apare şi pe site-ul Poliţiei Române, la rubrica “Persoane dispărute”. Acolo, însă, apare ca fiind dispărut din noiembrie 2022. 

Potrivit news.ro, reprezentanţii IPJ Neamţ au precizat că, iniţial, mama fostului fotbalist a anunţat că nu mai ştie nimic de el din luna noiembrie a anului trecut. 

“În urma verificărilor efectuate de colegii noştri, s-a aflat faptul că în luna septembrie acesta ar fi luat legătura cu fratele său şi chiar s-ar fi văzut cu el, în municipiul Ploieşti, după care ar fi plecat spre Bucureşti”, au explicat poliţiştii. 

Lucian Burdujan a jucat la Rapid, Vaslui și FCSB

Dispariţia a fost anunţată de către mama fostului fotbalist. 

“La data de 20 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său Burdujan Lucian, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamţ. În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în Bucureşti”, au transmis, joi, reprezentanţii IPJ Neamţ. 

Aceştia au precizat că doar recent familia a fost de acord să mediatizeze dispariţia. 

  • Lucian Burdujan și început cariera în 2000, la echipa a doua a Ceahlăului Piatra Neamț și a încheiat-o la Thinaliakos, în Grecia, în 2020. Pe parcursul carierei a trecut pe la echipe precum Rapid, Steaua, FC Vaslui, Chornomorets, SK Tavriya, Goverla, Hatta Club, Europa FC, AEL Kalloni, Eginiakos și AEP Kozanis.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!