Inca un SUPER STADION de 5 stele in Romania! Va costa 30 de milioane de euro si va avea 15 000 de locuri. Unde se construieste

Inca un SUPER STADION de 5 stele in Romania! Va costa 30 de milioane de euro si va avea 15 000 de locuri. Unde se construieste

Dupa Bucuresti, Cluj, Craiova, Ploiesti si Tg. Jiu, un alt oras din Romania se pregateste sa intre in topul stadioanelor-bijuterie ale Romaniei!

Consiliul Judetean Dambovita anunta ca a primit acordul Companiei Nationale de Investitii pentru un stadion de 30 de milioane de euro la Targoviste. Arena ar urma sa aiba si pista de atletism.

"In perioada urmatoare, investitia urmeaza sa fie actualizata si intr-o sedinta intermninisteriala, cu participarea Ministrului Finantelor, sub coordonarea CNI SA. Dupa avizare, CNI va initia procedurile de achizitie pentru studiul de fezabilitate. Valoarea estimata a obiectivului este 29,3 milioane de euro. Stadionul ar urma sa aiba o capacitate de 15 000 de locuri, va fi dodat cu pista de atletism si va permite si organizarea meciurilor de rugby", explica Biroul de Comunicare al CJ Dambovita, conform Liga2.ro.

Stadionul 'Eugen Popescu', unde joaca acum in B Chindia, are 12 500 de locuri, dar arena este inchisa partial din cauza riscurilor de securitate pe care le prezinta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies