N'Doye si-a indeplinit visul! A devenit antrenor si va debuta chiar in aceasta etapa
Miercuri 19 Aprilie 2017, 13:36

N'Doye si-a indeplinit visul! A devenit antrenor si va debuta chiar in aceasta etapa

N'Doye a devenit antrenor in liga a treia din Romania, la seniori. 

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Ousmane N'Doye preluase deja o grupa de juniori de la Cetate Deva, echipa la care inca mai activeaza pe teren. N'Doye are acum ocazia sa impresioneze si la echipa de seniori, acolo unde a fost numit antrenor interimar. Cristi Bobar, presedintele clubului, a anuntat ca soarta lui N'Doye ca antrenor al echipei depinde de rezultatul din etapa urmatoare cu Resita, echipa preluata recent de Dorinel Munteanu.

"El e noul antrenor si se ocupa incepand de astazi de pregatirea jucatorilor nostri deocamdata doar pentru meciul din aceasta etapa. Nu mai avea rost sa cautam pe altcineva pentru ca el ii cunoaste pe toti foarte bine, era un vis mai vechi de-al lui si cred ca are calitatile necesare unui bun antrenor. Vom vedea in functie de ce se va intampla la aceasta partida ce viitor vom avea", a declarat Cristi Bobar pentru ProSport.

Cetate Deva e pe locul 5 in clasamentul din liga a treia cu 5 etape inainte de final. 0 comentarii
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
BRAT