VIDEO Momente de panică la ultimul amical al lui UTA! Portarul advers, scos pe targă după ce a primit o minge în față

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 22:56
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 23:02

UTA a obținut prima victorie în cantonamentul din Antalya.

UTA Arad a învins formaţia gaboneză SC Pelican cu scorul de 2-1, miercuri, la Lara, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Atnalya (Turcia), potrivit site-ului clubului din Liga 1.

Ambele goluri ale arădenilor au fost reuşite de David Miculescu în prima repriză. Golul africanilor a venit în repriza a doua, dintr-un penalty transformat de Youri.

Momente de panică la meciul UTA - Pelican

Portarul echipei de pe locul trei din Gabon, Pelican, a fost scos pe targă de pe teren, după ce a fost lovit puternic de o minge. Doctorul celor de la UTA a intervenit pentru a-i acorda ajutor fotbalistului. Jucătorul și-a revenit la scurt timp și este în afara oricărui pericol.

Laszlo Balint i-a trimis din primul minut pe teren pe următorii: Balauru - Baravykas, Erico, Dima, Şliakov - Passaglia, Isac - Roger jr., Ubbink, Miculescu - Dangubic. În repriza secundă au mai evoluat: Fl. Iacob, Roşca - Pătlăgică, Medimorec, Benga, Mar, Batha, Mercioiu, Laukzemis, Vukcevic.

Iniţial, UTA trebuia să joace miercuri cu echipa turcă de liga a treia Pendikspor.

UTA va disputa ultimul joc de pregătire din Antalya pe 14 ianuarie, împotriva echipei FC Aarau, din liga secundă elveţiană.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!