Momente de panică la ultimul amical al lui UTA! Portarul advers, scos pe targă după ce a primit o minge în față

UTA a obținut prima victorie în cantonamentul din Antalya.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 22:56
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 23:02

UTA Arad a învins formaţia gaboneză SC Pelican cu scorul de 2-1, miercuri, la Lara, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Atnalya (Turcia), potrivit site-ului clubului din Liga 1.

Ambele goluri ale arădenilor au fost reuşite de David Miculescu în prima repriză. Golul africanilor a venit în repriza a doua, dintr-un penalty transformat de Youri.

Momente de panică la meciul UTA - Pelican

Portarul echipei de pe locul trei din Gabon, Pelican, a fost scos pe targă de pe teren, după ce a fost lovit puternic de o minge. Doctorul celor de la UTA a intervenit pentru a-i acorda ajutor fotbalistului. Jucătorul și-a revenit la scurt timp și este în afara oricărui pericol.

Laszlo Balint i-a trimis din primul minut pe teren pe următorii: Balauru - Baravykas, Erico, Dima, Şliakov - Passaglia, Isac - Roger jr., Ubbink, Miculescu - Dangubic. În repriza secundă au mai evoluat: Fl. Iacob, Roşca - Pătlăgică, Medimorec, Benga, Mar, Batha, Mercioiu, Laukzemis, Vukcevic.

Iniţial, UTA trebuia să joace miercuri cu echipa turcă de liga a treia Pendikspor.

UTA va disputa ultimul joc de pregătire din Antalya pe 14 ianuarie, împotriva echipei FC Aarau, din liga secundă elveţiană.

Agerpres

Modifică setările cookies