"MM Stoica se poate intoarce la puscarie!" Situatie incredibila pentru managerul stelist, dupa scandalul monstru facut intr-un club bucurestean

"MM Stoica se poate intoarce la puscarie!" Situatie incredibila pentru managerul stelist, dupa scandalul monstru facut intr-un club bucurestean

Mihai Stoica a fost implicat intr-un scandal monstru in weekend intr-un club bucurestean. El a avut o altercatie cu un alt grup de barbati, amenintand, potrivit Gazeta Sporturilor: "Va omor pe toti! Nu mi-e frica de puscarie!".

Eliberat din inchisoare inainte de ispasirea intregii pedepse primite in Dosarul Transferurilor, Mihai Stoica risca sa aiba mari probleme. Potrivit unui avocat, Bogdan Barbuceanu, acesta risca sa revina in spatele gratiilor daca pe numele sau va aparea o plangere penala.

Cotidianul Gazeta Sporturilor noteaza ca managerul stelist, care s-a imbrancit cu mai multi barbati intr-un club bucurestean, amenintandu-i pe acestia, a riscat extrem de mult.

Avocatul Bogdan Barbuceanu a spus intr-o emisiune TV: "Daca faptele sunt adevarate, atunci va raspunde penal. Evident, trebuie sa existe plangere. Risca sa fie revocata aceasta eliberare conditionata si alaturi de noua pedeapsa sa execute si pedeapsa care i-a mai ramas. Nu-mi vine sa cred ca poti sa ai un astfel de comportament cand riscul e desutl de mare si poti ajunge din nou la inchisoare.

Sa vedem daca vor exista plangeri, pentru ca acolo s-au produs acte de violenta, plus distrugere, lovire. Impacarea partilor exclude o noua plangere penala. Putem avea un dosar penal si pentru tulburarea ordinii si linistii publice", a spus Barbuceanu.

Mihai Stoica a avut de ispasit o condamnare la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in urma pedepsei primite in Dosarul Transferurilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies