Mihai Rotaru a anunțat obiectivul Universității Craiova după plecarea lui Ivaylo Petev: "Indiferent de antrenor"

Mihai Rotaru Universitatea Craiova Fotbal intern Mihai Rotaru și Lorena Balaci
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 16:44
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 16:48

Mihai Rotaru, acționarul Universității Craiova, a declarat că obiectivul echipei rămâne podiumul Superligii, indiferent de cine va fi noul antrenor.

Ivaylo Petev s-a despărțit de olteni, miercuri, după o serie de rezultate slabe, inclusiv eliminarea din Cupa României și înfrângerea cu FCSB (scor 2-0) în play-off.

Rotaru a spus că regretă unele alegeri pe care le-a făcut în privința antrenorilor, dar a susținut că toți cei care au venit la echipă au avut sprijinul său total.

"Obiectivul îl avem, indiferent de cine e antrenor, este podiumul. Am ratat Cupa României și ne rămâne să terminăm pe podium.

Petev a primit toți jucătorii pe care i-a cerut

Alegerile făcute, în rest toți antrenorii au avut sprijin total, și-au adus jucătorii doriți, cu excepția lui Reghe, care a venit în mijlocul sezonului, n-a prins o perioadă de mercato, Petev și-a adus jucătorii doriți, pe toți cinci, Neagoe la fel. Nu am reproșuri, poate inspirația", a declarat Rotaru la Orange Sport.

Următorul meci al Universității Craiova este programat vineri, de la ora 20:30, în compania Farului Constanța, în etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!