VIDEO EXCLUSIV Miculescu, de vânzare! Becali a vorbit în direct despre "prioritatea" sa, conducerea de la UTA a reacționat imediat

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 11:53
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 12:13

Dispută pe David Miculescu, fotbalistul de la UTA Arad. Gigi Becali a subliniat la Pro Arena că atacantul rămâne pe lista sa de priorități.

FCSB l-a vândut pe Florin Tănase în China, la Shanghai Port, și e foarte aproape să-l cedeze și pe Darius Olaru. În acest context, Gigi Becali ridică ștacheta și e dispus să scoată bani pentru a-și îndeplini câteva obiective. 

Pe prima pagină a agendei de transferuri se află extrema de la UTA, David Miculescu, internațional de tineret. Cei de la FCSB s-au mai aflat în discuții cu oficialii "Bătrânei Doamne", însă tratativele nu s-au concretizat. Miculescu a avut și ofertă pentru a juca la o formație din Major Soccer League (MLS), însă fotbalistul a început acest sezon din Superliga la UTA, sub comanda lui Ilie Poenaru. 

Miculescu, la mare căutare

"Da, e principala prioritate, dar nu la sumele alea", a declarat Becali, întrebat de moderatoul Mihai Mironică, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. "Nu mai fac ce am făcut. E adevărat, dacă o să înțeleagă și o să putem să negociem... nu știu dacă UTA e deschisă la discuții, nu pot să-mi dau seama", a continuat Becali. 

Attila Brosovszky, managerul general de la UTA, a intrat în direct, tot vineri dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena.

"Ne bucură dacă rămâne principala lui țintă, sper să și țintească bine și să ducă la bun sfârșit această dorință a dânsului. Miculescu e de vânzare, dar e la prețul declarat. Dacă domnul Gigi Becali sau oricine altcineva vine și oferta de bani este ceea ce se vehiculează și ce e scris în contract, atunci ne putem înțelege.

Poate până la urmă reușește să citească bine. Deocamdată e departe de suma de transfer. Suma e trecută în contract, e o clauză de reziliere. Dacă ne întâlnim mai spre 1,7 milioane, atunci putem să discutăm. David e liber de contract când cineva plătește clauza de 1,7 milioane", a spus oficialul de la Arad, în direct la Pro Arena.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!