GALERIE FOTO Mesaj cu impact în Liga a 6-a. "Bocciu liber!" a fost apelul ce a răsunat în tribune

vointa bezdead bocciu liga a 6 a dambovita liviu ungurean Fotbal intern Vointa Bezdead - Vointa Buciumeni 4-1, Sursa: Facebook Vointa Bezdead
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 26 Martie 2024, 08:29
Data actualizarii: Marti 26 Martie 2024, 08:29

Voința Bezdead - Voința Buciumeni s-a terminat 4-1. Echipa din Bezdead se clasează pe poziția secundă în Liga a 6-a din Dâmbovița, la doar un punct distanță de locul unu, ocupat de Viitorul Pietroșita.

"Bocciu Liber" a fost mesajul transmis de Voința Bezdead

În urma victoriei echipei Voința Bezdead împotriva Voinței Buciumeni, suporterii echipei din Bezdead au adus în tribune un gest de solidaritate și sprijin pentru Liviu Ungurean, cunoscut sub numele de "Bocciu", liderul galeriei de la Rapid, recent reținut într-un dosar legat de materiale pirotehnice.

Pe bannerele purtate de către suporteri, se putea citi clar mesajul "Bocciu Liber". Această manifestare a fost un semn de unitate și solidaritate din partea comunității fotbalistice dâmbovițene, arătând că sunt alături de cei implicați în lupta pentru drepturile lor și pentru un tratament corect.

  • Vointa Bezdead - Vointa Buciumeni 4-1, Sursa: Facebook Vointa Bezdead

Voința Bezdead - Voința Buciumeni 4-1

Voința Bezdead sărbătorește o victorie importantă împotriva Voinței Buciumeni, într-un derby plin de intensitate și pasiune.

Cu golurile marcate de Mustafa Tahsilldar, Eusebio Badoiu și Robert Grigore, Voința a reușit să se impună, lăsând în urmă palmaresul negativ.

Echipa din Dâmbovița a prezentat echipei adversare un mesaj de fair-play și încurajare.

 "Pierderea face parte din joc, iar înfrângerile sunt oportunități de învățare și creștere. Să ne reamintim că spiritul sportiv și respectul reciproc sunt aspecte fundamentale în competiție."

"Sărbătorim această victorie cu bucurie și recunoștință, iar privirile noastre sunt deja îndreptate către viitoarele provocări și realizări. Împreună, suntem de neoprit și vom continua să ducem numele Bezdeadului cu demnitate și mândrie în lumea fotbalului" a scris Voința Bezdead, pe pagina oficială de facebook.

Reținerea lui Liviu Ungurean, liderul galeriei de la Rapid, în dosarul materialelor pirotehnice

Liviu Ungurean, cunoscut sub numele de "Bocciu", liderul galeriei de la Rapid, a fost reținut pentru 30 de zile (arest preventiv) în urma unei acțiuni desfășurate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Acțiunea vizează introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane și implica un total de 16 suspecți.

Potrivit comunicatului dat publicității de Parchet, procurorii au formulat propuneri de arestare preventivă pentru trei dintre suspecți, printre care se numără și șeful galeriei echipei Rapid, Georgian Liviu Ungurean, cunoscut sub numele de "Bocciu". Alți 12 suporteri implicați în acest dosar au fost plasați sub control judiciar.

Această acțiune face parte din eforturile autorităților de combatere a fenomenului de violență și de asigurare a unui mediu sigur și pașnic în cadrul evenimentelor sportive.

Clasament Liga a 6-a Dâmbovița

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!