Marius Niculae contribuie la salvarea Rapidului! Decizie laudabila a fostului GOLGHETER dinamovist

Astazi, la Sport.ro | Ora 11:00 - Constantin Zotta vine la Ora Exacta in Sport, alaturi de Ioana Cosma.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 08:49
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 21:43

Promovati din punct de vedere sportiv, rapidistii continua sa sufere din pricina neacordarii licentei si a problemelor financiare. Marius Niculae, fostul idol din Stefan cel Mare, le sare si el in ajutor rivalilor.

Ramasi si fara Adrian Zamfir, care a decis sa cedeze pachetul majoritar de actiuni unor suporteri, rapidistii incearca acum sa stranga bani pentru a supravietuii, dar si pentru a putea plati recursul la TAS.

Daca un fan a ales sa doneze fix 1923 de RON, numar care simbolizeaza anul infiintarii clubului, altii, printre care si ofiterul de presa al Rapidului, Lucian Ionescu, au scos la licitatie diverse obiecte sau echipamente. Nu doar rapidistii se implica insa in aceasta campanie, ci si rivalii "de moarte".

Chiar daca Dinamo se afla intr-o situatie la fel de grea, Marius Niculae, fostul golgheter al echipei din Stefan cel Mare, a anuntat ca este dispus sa doneze o pereche de ghete inspre a fi vandute la licitatie, suma urmand sa fie donata Rapidului.

"Sageata" le-a cerut parerea si fanilor dinamovisti pe Facebook, acesta primind un "feedback" pozitiv din partea suporterilor, care au raspuns: "Ai face un bine, suntem siguri ca din partea noastra, a suporterilor dinamovisti, nu vor fi probleme. Rapid, Craiova, Timisoara si Vaslui trebuie sa joace in Liga I".

Suporterii care au avut initiativa donatiilor au anuntat ca oamenii care vor sa doneze bani pentru completarea sumei necesare pentru actiunea la TAS o pot face in contul clubului, administrat de Cristina Andronache.

RO35EXIM101000014852RO01-EXIM Bank, S.C. FOTBAL CLUB RAPID S.A. cod fiscal 18536665.

De asemenea, suporterii au mai scos la licitatie tricouri purtate de Cristi Sapunaru, Florin Bratu sau Vasile Maftei, dar si un echipament pe care un fan l-a primit in dar de la Vasile Caciureac, fost mare fotbalist al formatiei de langa Podul Grant.

"As face orice pentru Rapid"

Alaturi de suporterii visinii, si fostele glorii se implica activ in salvarea clubului. Adrian Iencsi, fostul capitan al Rapidului, cel care a facut parte si din echipa care a contribuit la castigarea titlurilor din 1999 si 2003, a anuntat si el ca va face tot posibilul pentru a ajuta la salvarea echipei.

"Cu cea mai mare placere as contribui. Cu orice, si cu bani daca e nevoie. Pentru Rapid as face orice. Nu ne surprind cu nimic demersurile pe care suporterii rapidisti le fac tot timpul", a spus Iencsi la Digisport.

Modifică setările cookies