Ciprian Marica Cupa Presei Pro TV Fotbal intern

GALERIE FOTO Pro TV a cucerit argintul la Cupa Presei la minifotbal. În semifinale, Pro TV a eliminat Antena 1. Cum s-a terminat finala palpitantă cu ProSport

PRO TV a terminat pe locul al doileala Cupa Presei la minifotbal, care a avut loc la Complexul Năstase & Marica Sports Club. 
Eduard Muntean
Data publicarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 15:59
Data actualizarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 15:57
UPDATE 16:00 Echipa Pro TV a cucerit medaliile de argint duminică după-amiază, după ce în finala Cupei Presei la minifotbal a fost învinsă de cei de la ProSport, scor 4-5. 
 
Meciul a fost unul echilibrat, cu accente dramatice pe final. Plin de driblinguri de clasă și devieri fine, partida de la Complexul din Aviației Năstase & Marica Sports Club a conținut și parade senzaționale ale portarilor, dar și goluri spectaculoase. 
 
ProSport s-a impus în final cu 5-4 după o minge catapultată în vinclu. ProTV a încercat să egaleze pe final, însă defensiva celor de la ProSport a rezistat. 
 
ECHIPA PRO TV 
 
Bogdan Ioniță, Viorel Molan, Iulian Stoica, Paul Ciucă, Cristian Pintea, Cosmin Nistor, Iulian Nedelcu, Bogdan Vlad, Ciprian Marica
 
UPDATE 13:00 Echipa Pro TV s-a calificat în finala Cupei Presei la minifotbal după ce a trecut duminică dimineața de Antena 1, scor 4-2. Finala va fi tot duminică, împotriva celor de la ProSport. 
 
Știrea inițială
 
Televiziunea de pe bulevardul Pache Protopopescu a câștigat un meci de infarct în turneul Cupa Presei 2023. PRO TV, condusă din teren de fostul internațional Ciprian Marica, a învins Radio România Actualități cu scorul de 5-3 și va juca în semifinale împotriva Antenei 1. Derby-ul va avea loc mâine, de la ora 12:00
 
Competiția se desfășoară în aceste zile la baza Năstase Marica Sports Club din cartierul bucureștean Aviației. Advesara PRO TV s-a impus cu scorul de 9-8 împotriva Digi Sport, la loviturile de departajare.
Derby-ul PRO TV - Antena 1 va avea loc mâine, de la ora 12:00
 
Lot PRO TV: Bogdan Ioniță, Viorel Molan, Iulian Stoica, Paul Ciucă, Cristian Pintea, Cosmin Nistor, Iulian Nedelcu, Bogdan Vlad, Ciprian Marica
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!