VIDEO EXCLUSIV Marcel Pușcaș, uluit de o declarație a lui Bourceanu: "Pe ce lume trăiești? Pe bune?!"

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova și fostul internațional Alexandru Bourceanu au fost invitați la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 11:43
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 11:43

Într-o discuție referitoare la importanța sportului, Marcel Pușcaș a enumerat mai multe discipline benefice oamenilor de rând și a rămas uimit când a auzit că Alexandru Bourceanu nu știe să meargă pe bicicletă sau să înoate.

Fostul mijlocaș al naționalei și al celor de la FCSB a mărturisit că acum încearcă să învețe să înoate, însă de ciclism nu este pasionat.

Dialogul dintre Marcel Pușcaș și Alexandru Bourceanu, la Ora Exactă în Sport

Marcel Pușcaș: Mulți spun că cea mai bună formă de mișcare e alergarea, alții spun că înotul. Sunt sporturi complexe care dezvoltă toate grupele musculare, nu neapărat sala. La tenis intervine și o parte tehnică și nu știu câți o stăpânesc.

Alexandru Bourceanu: Pentru sănătate, clar, înotul e cel mai bun. La alergare, alergi pe bitum, nu ai adidașii adecvați. E liniară, nu te încălzești, pornești direct, dar la înot riscurile sunt mai mici... cine știe să înoate.

M.P: Ciclismul este iar un sport interesant.

A.B: Eu nu știu.

M.P: Nu? Păi, pe ce lume trăiești? Pe bune? Doamne, Maica Domnului!

A.B: Acum învăț, încerc.

M.P: Nici să înoți?

A.B: Nu, dar înot îmi doresc să învăț. Cu bicicleta nu, în niciun caz.

M.P: Înseamnă că nu știi nici să schiezi sau să patinezi.

A.B: Nu!

M.P: Ping-pong?

A.B: Da.

M.P: Biliard?

A.B: Nu, n-am fost golan.

M.P: O'Sullivan e golan, ce Dumnezeu?

A.B: Trebuia să stai în locurile unde erau mese ca să înveți. Locurile acelea erau barurile. Eu n-aveam timp de baruri, că eram pe terenul de fotbal când eram mic.

Modifică setările cookies