Fotbal intern

"Mandru ca sunt roman? Nu, nu sunt! Dar trebuie sa traiesc in Romania si m-am obisnuit cu ideea!" MESAJ DUR de Ziua Nationala

In ziua in care romanii isi serbeaza Ziua Nationala exista si romani care nu sunt multumiti de tara lor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Decembrie 2019, 11:11
Data actualizarii: Duminica 01 Decembrie 2019, 11:16

Mihai Stoica, revenit de curand la FCSB, a postat un mesaj dur prin care a incercat sa sintetize situatia socio-politica din Romania.

"Mandru ca sunt roman? Pai doar pentru ca traiesc in tara in care nu votezi pentru viitorul tau, ci contra candidatului care ti-e antipatic, in tara in care o fata moare pentru ca operatorul de la 112 a prins o zi mai proasta, in tara in care mii de oameni picheteaza sediul guvernului fara sa stie motivul, in tara in care - pentru aceeasi presupusa infractiune - un judecator achita si altul condamna, in tara in care mor militari intr-un camion fara frane si armata cheltuieste milioane de euro cu o echipa de fotbal care nu e in stare sa se califice pentru dificila confruntare cu Mostistea Ulmu, in tara in care autostrada trebuie reparata inainte de inaugurare, in tara in care Halep e sfasiata de ziaristi si prostituatele dau autografe? Nu, nu sunt mandru ca sunt roman. Doar trebuie sa traiesc in Romania si m-am consolat cu ideea. La multi ani cu sanatate, romani! Bine ca avem NETFLIX. Si HBO GO", a fost mesajul dur postat de Mihai Stoica pe contul sau de Facebook.

Modifică setările cookies