VIDEO EXCLUSIV "Mă duceam la meditații, mă pregăteam pentru Olimpiadă!" Gigi Becali a răspuns în direct ce șanse au, în procente, echipele care se bat la campionat 

CFR Cluj - FCSB 0-1, într-un meci jucat duminică seara, în Gruia. Octavian Popescu a fost marcatorul formației lui Anton Petrea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 13:05
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 13:33

FCSB s-a impus în Gruia, 1-0 cu CFR Cluj, și s-a apropiat la două puncte de formația antrenată de Dan Petrescu. În direct la Ora Exactă în Sport, patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a estimat care sunt șansele la titlu pe care le au cele trei formații aflate în prima linie a "grilei de start" către medaliile de campioană.

Becali, la Ora Exactă în Sport

În opinia omului de afaceri din Pipera, trupa lui Neluțu Varga și-a diminuat șansele, în timp ce gruparea patronată de prietenul său, Mihai Rotaru, deține șanse minime. 

"Prima dată o să zic de Craiova, 5% are șanse Craiova. 55% noi și 40% CFR", și-a început discursul Becali, în dialogul cu moderatorul Mihai Mironică.

A intervenit și jurnlistul Grigore Cartianu, prezent în studio: "Dumneavoastră erați bun la matematică".

"Tu nu înțelegi că mă lua din clasă la liceu, nu mai făceam alte ore și mă duceam la meditații că mă pregăteam pentru Olimpiadă? Tata când a dat examen de carnet, l-a întrebat: 'Ești cioban, de unde ții tu minte semnele, mă?'. 'Păi dacă țin minte fiecare oaie și miel, cum să nu țin minte semnele?'”, a continuat Gigi Becali, luni dimineața, la Pro Arena. 

  • A fost prima victorie a FCSB pe terenul echipei CFR Cluj după opt ani.
  • Golul a fost marcat de Octavian Popescu ‘74.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 43, 3. Universitatea Craiova – 39, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

Programul FCSB până la finalul sezonului

Farul Constanța - FCSB

FCSB - FC Argeș

Universitatea Craiova - FCSB

FC Voluntari - FCSB

FCSB - CFR Cluj

Modifică setările cookies