Kyros Vassaras, detalii noi despre revenirea lui Ovidiu Hațegan. Declarațiile președintelui CCA

Kyros Vassaras Ovidiu Hategan Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 20:15
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 20:21

La sfârșitul lunii martie 2022, Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat. 

Ovidiu Hațegan nu a mai arbitrat din primăvară din cauza unui infarct suferit la finalul lunii martie. Ultima dată când românul a fost central s-a întâmplat în partida dintre Olympique Lyon și FC Porto, 1-1, din 17 martie, în șaisprezecimile Europa League. 

La începutul sezonului curent, Ovidiu Hațegan a revenit în activitate, însă în camera VAR, fiind supervizor la arbitrajul video. 

Kyros Vassaras, detalii noi despre situația lui Ovidiu Hațegan

La începutul anului 2023, președintele CCA a oferit detalii noi despre posibila revenire a lui Ovidiu Hațegan ca arbitru de centru. 

"Vrem să obţină toate avizele medicilor şi să poată să se încadreze în toate protocoalele. Dar în primul rând pentru el să fie totul bine, pentru viaţa lui. În viaţa noastră nu ştim niciodtă ce poate să se întâmple. 

Ovidiu este norocos şi ştie asta, dar noi nu ştim. Aşa că el ştie ce poate să facă. Iar ceea ce este cel mai bine pentru viaţa fiecărui om, el o va face. Noi vom aştepta. Dacă simte că poate continua fără să se gândească la ceva, o va face, iar noi îi vom da acordul", a declarat Kyros Vassaras la Orange Sport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!