Jucătorii români, prea scumpi pentru Emirate: „Prețurile sunt prea mari!” Dezvăluirile unui antrenor 

Daniel Isaila Emiratele Arabe Unite Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 19:29
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 19:35

Daniel Isăilă a vorbit despre evaluarea exagerată a jucătorilor români.

Jucătorii români au fost un punct de interes pentru echipele din zona arabă, însă, în ultimul timp, tot mai puțini fotbaliști din Liga 1 au primit oferte din Emirate. 

Daniel Isăilă, antrenorul lui Baniyas, a mărturisit că a dorit să-și întărească lotul cu jucători români, doar că pretențiile cluburilor din Liga 1 erau prea ridicate. 

Au fost câteva discuții.Și acum sunt câteva tatonări. În funcție de posibilitățile noastre, încercăm să facem niște eforturi să ne întărim. Nu putem să aducem mai mult decât un străin. Nu aș vrea să dau nume, să nu se speculeze. Au fost unele tatonări, dar prețurile sunt foarte mari și nu am putut să continuăm discuțiile”, a declarat Daniel Isăilă pentru as.ro.

Isăilă a fost cel care a început campania de calificare la Campionatul European U21, din Italia, când România a ajuns până în semifinale, cu Mirel Rădoi pe bancă. Cum mulți dintre acei jucători au făcut pasul la naționala mare, antrenorul a ținut să le reamintească faptul că are încredere necondiționată în ei și că doar cu muncă vor ajunge unde își propun. 

Isăilă: „Fără sacrificii și muncă nu poți să faci performanță”

Cred foarte tare în acești copii, au arătat-o în câteva momente, însă au avut oscilații foarte mari, poate din cauza asta nu am ajuns la baraj. Eu cred în potențialul lor și va trebui să creadă și ei. Fără sacrificii și multă muncă nu poți să faci performanță.

Toți jucătorii noștri, toții copii noștri ar trebui să citească ce a spus Ronaldo despre performanță.

E greu de spus. Eu aș fi spus Gică Hagi, dar a refuzat, sunt destui antrenori cu experiență. Sper să fie inspirați cei din Federație și să încercăm să ne calificăm, chiar dacă trecem printr-un moment dificil”, a mai spus Isăilă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!