Thibault Moulin Academica Clinceni Liga 1 Liga Campionilor Wieczysta Krakow Fotbal intern

GALERIE FOTO IREAL! Un titular din Liga 1 dorit de Dinamo și Rapid s-a transferat astăzi în liga 5 din Polonia

Fotbalistul a fost om de bază în ultimele două sezoane la Academica Clinceni și are un CV foarte bun pentru campionatul din România.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 15:10
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 15:37

Thibault Moulin (32 de ani), fotbalistul francez care a jucat titular la Academica Clinceni în ultimele două sezoane din Liga 1, s-a despărțit de gruparea ilfoveană și a făcut o alegere de-a dreptul bizară.

Deși în această iarnă a fost dorit de Dinamo sau de Rapid, mijlocașul central a semnat astăzi un contract pe două sezoane și jumătate cu o echipă nou-promovată în liga 5 din Polonia, KS Wieczysta Krakow, a anunțat clubul din Cracovia pe site-ul oficial.

I-a dat gol lui Real Madrid în grupele Ligii Campionilor

Moulin, fost internațional de tineret al Franței, are un CV foarte bun: a jucat în Ligue 1 cu Caen, a câștigat titlul de campion al Poloniei cu Legia Varșovia (2017) și a mai evoluat pentru PAOK Salonic, cu care a ieșit vicecampion și a triumfat în Cupa Greciei (2018).

Pe vremea când evolua pentru Legia, a marcat un gol în grupele Ligii Campionilor împotriva lui Real Madrid, în timp ce în Liga 1 s-a făcut remarcat printr-un gol înscris lui Dinamo direct din corner.

Foto: kswieczysta.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!