Ioan Andone: "FCSB nu mai poate pierde titlul!" Țiriac o poate duce pe Dinamo în Liga Campionilor

Ioan Andone Dinamo Ion Tiriac Fotbal intern Ioan Andone & Mircea Lucescu / Sursă Foto - Instagram Ioan Andone
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 07:59
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 08:13

Ioan Andone, prezent la finala turneului de tenis Țiriac Open, a declarat că FCSB este campioană în acest an la fotbal, datorită constanței demonstrate pe parcursul sezonului.

"FCSB e campioană clar. Nu mai are cum să se încurce, e clar. Ce să se întâmple, să piardă toate meciurile? Nu cred. E anul lor, au avut mai multă constanţă decât CFR, Rapid şi Craiova. Iar Farul e acolo sus, iar eu o văd pe locul 2 la final. Parcă Gică Hagi şi-a revenit în play-off, pentru că până atunci Farul a fost foarte oscilantă în evoluţii. Şi bravo lui că s-a concentrat pe finalul campionatului", a afirmat Andone.

Tehnicianul a vorbit și despre posibilitatea ca Ion Țiriac să preia clubul Dinamo. Andone consideră că Țiriac are calitățile necesare pentru a-i duce pe "câini" în Liga Campionilor, dar nu crede că fostul tenisman se va mai implica în fotbal la vârsta sa.

"Cu domnul Ion Țiriac trebuie să ne mândrim că știe să organizeze astfel de competiții. Să se organizeze la fotbal aşa ceva? Numai dacă intră domnul Țiriac în fotbal, atunci da. Dacă vine la Dinamo depinde de dânsul și de domnul (n.r. - Mircea) Lucescu. Știu că a fost o discuție atunci. Ar însemna foarte mult să vină (n.r. - la Dinamo). Păi să ne uităm ce a făcut aici. E un om care știe management sportiv. El preia un club și îl duce în Liga Campionilor fără probleme. Dar nu cred la vârsta dânsului că se mai aventurează în fotbal", a precizat Ioan Andone.

Ion Țiriac, investiție majoră în Brașov

Omul de afaceri Ion Țiriac a anunțat că va investi 10 milioane de euro în construirea de noi infrastructuri sportive dedicate tinerilor din Brașov.

"Sunt în măsură să finalizez săptămâna aceasta un acord cu primăria Brașov", a spus Țiriac pentru GPS. "Le voi construi un stadion de hochei similar cu cel de la Otopeni, o sală de judo și voi contribui la finanțarea unei săli de scrimă."

Țiriac a explicat că preferă să investească în sportul juvenil din Brașov decât să se implice la Dinamo București. "Ce să facă Dinamo cu banii mei?", a spus el, adăugând: "Mai bine dau pentru copii treaba asta decât să dau la Dinamo și nu știu unde sunt."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!