Fotbal intern

Ioan Andone, despre eroarea lui Gigi Becali, "vânătoarea" CFR-ului și problemele de la echipa lui Mihai Rotaru 

Ioan Andone, fost mare jucător al naționalei și a echipei Dinamo, a vorbit despre situația din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 11:06
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 11:29

CFR Cluj s-a distanțat în campionat după 18 etape și, prin jocul pe care-l etalează, pare că va cuceri un nou titlu. Chiar dacă FCSB arată la fel de bine și după ce formația lui Gigi Becali a fost preluată de Toni Petrea, există mai multe voci care susțin că trupa din Gruia nu mai poate fi ajunsă, chiar dacă se vor înjumătăți punctele la finele sezonului regulat.

Ioan Andone, voce puternică în fotbalul românesc, e de părere că Becali nu trebuia să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu.

"Nu ştiu ce să mai zic. Nu cred că era nevoie de schimbarea de antrenori. Trebuia să se meargă cu Edi Iordănescu până la capăt, pentru că avea toate atributele să câştige campionatul. Dar acolo trebuie să ai o relaţie bună cu Gigi Becali. Toţi din fotbal ştim cum e Gigi, nu se poate schimba", a declarat Andone, într-un interviu pentru Adevărul. 

CFR a strâns 48 de puncte după 18 etape, în timp ce FCSB a adunat 40 de puncte. Pe locul al treilea se situează Voluntari (32), iar locul 4 e ocupat de Universitatea Craiova (29), la egalitate de puncte, dar cu golaveraj superior față de Farul (29) și FC Botoșani (29).

"Echipa lui Dan Petrescu nu trebuie să considere că deja a luat titlul, mai ales pentru că se înjumătăţesc punctele când se intră în play-off. Dacă nu s-ar fi întâmplat asta, erau campioni deja. Dar şi aşa, au prima şansă, sunt principalii favoriţi. Sunt pragmatici, au experienţă, antrenorul lor a mai câştigat campionate, unii jucători din lot au mai luat titluri.

CS U Craiova îmi place foarte mult cum joacă, îmi plac şi jucătorii de acolo. Dar nu se concentrează cum trebuie, nu au constanţă în joc, au prea multe sincope. Or, aşa nu se poate ataca titlul", a mai spus Andone. 

Modifică setările cookies