Lovitura pentru Neymar! Starul lui PSG, acuzat de agresiune sexuala! Care e adevaratul motiv pentru care Nike a rupt colaborarea cu brazilianul

Neymar acuzatii agresiune sexuala Nike PSG Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Mai 2021, 08:22
Data actualizarii: Vineri 28 Mai 2021, 08:30

Intelegerea dintre Neymar si cei de la Nike s-a incheiat in august 2020. 

Initial, motivul lansat in presa a fost faptul ca cele doua parti nu se mai inteleg din cauza ca Neymar nu este de acord cu valorile promovate de americani. 

Acum, insa, jurnalistii de la Wall Street Journal au dezvaluit ca adevaratul motiv pentru care a incetat colaborarea este legat de o acuzatie de agresiune sexuala pe care un angajat Nike a facut-o la adresa starului brazilian. 

Conform sursei citate de Insider, angajatul companiei americane le-ar fi spus prietenilor si colegilor ca Neymar a incercat sa o forteze sa faca sex oral intr-o camera de hotel din New York in 2016, cand se ocupa de coordonarea de evenimente pentru fotbalist.

Nike a angajat avocati pentru a efectua o ancheta asupra acuzatiei in 2019, dupa ce femeia a depus o plangere. Ulterior, intr-un comunicat emis de companie, s-a aratat ca ancheta a fost neconcludenta, dar Nike a luat decizia de a se desparti de Neymar pentru ca acesta a refuzat sa coopereze intr-o investigatie a unor acuzatii credibile. 

Neymar a colaborat cu Nike de la varsta de 13 ani, fiind unul dintre cei mai bine platiti sportivi ai companiei. Dupa despartirea de brandul american, starul lui PSG a semnat un contract cu Puma. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!