Gigi Becali FCSB Stefan Tarnovan Fotbal intern

VIDEO Încă un titular de la FCSB, ofertat! Gigi Becali a cerut zece milioane de euro: „Și e puțin, că n-ar trebui să-l dau!”

Gigi Becali (66 de ani) a dezvăluit că a primit în această dimineață o ofertă pentru Ștefan Târnovanu (22 de ani).

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 13:02
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 13:29

Patru milioane de euro este dispus să ofere clubul care s-a interesat de serviciile portarului, însă Gigi Becali nici nu se gândește să-l cedeze pentru mai puțin de 10 milioane.

Gigi Becali vrea zece milioane de euro pe Târnovanu

Becali n-a oferit detalii despre clubulu care s-a interesat de serviciile lui Ștefan Târnovanu.

„Mi-a zis de Târnovanu, că două milioane, că trei, că patru. De la două milioane a ajuns la patru. Nu-l dau pe Târnovanu. Pentru că eu trebuie să speculez și cu marfa pe care o am să-mi scot banii ăia (n.r. - pe care i-a băgat în fotbal. Susține că a r fi vorba de 15 milioane de euro). Dacă pe ăla care are valoare nu-l speculez, atunci ce fac? 

Nu-i fac nicio valoare, că după aia speculați voi. Bine, după aia mi-a zis (n.r. - agentul) să spun un preț. Asta s-a întâmplat acum două ore. Zece milioane, am spus și este puțin, pentru că pe zece milioane nu ar trebui să-l dau. Eu ar trebui să iau mulți bani pe Târnovanu”, a spus Gigi Becali.

Ștefan Târnovanu a semnat cu FCSB în ianuarie 2020. După o perioadă în care a fost rezerva lui Andrei Vlad, moldoveanul a devenit titular incontestabil la FCSB în finalul sezonului trecut, după ce Vlad a intrat în dizgrațiile patronului.

  • 17 meciuri are Târnovanu în tricoul lui FCSB, timp în care a încasat 14 goluri și a avut nouă intervenții salvatoare.
  • 700 de mii de euro este cota de piață a portarului vicecampioanei, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!