VIDEO Tavi Popescu, factor de decizie în alegerea lui Dică la FCSB! Cum l-a convins antrenorul pe Gigi Becali: „Băi, fă ca tine!” 

Gigi Becali (64 ani) a anunțat că Nicolae Dică (42 ani) este noul antrenor al FCSB-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 12:47
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 13:49

Toni Petrea (47 ani) a demisionat de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 0-2, din etapa a doua a campionatului. Iar Gigi Becali (64 ani) s-a orientat rapid și l-a convins pe Nicolae Dică (42 ani) să revină la gruparea roș-albastră. 

Patronul FCSB-ului a mărturisit că rolul lui Tavi Popescu (19 ani) în echipă l-a convins să-l numească pe Dică noul antrenor. Fostul secund al echipei naționale îl vede pe jucător în poziția de inter sau mijlocaș ofensiv, nu extremă, cum a jucat sub comanda lui Toni Petrea (47 ani). 

Gigi Becali: „Nu am impus niciodată unui antrenor: 'Joacă sistemul ăsta'”

„Dică a zis că vede altfel. Băi, fă ca tine. El îl vede pe Tati Popescu altundeva. I-am zis că eu vreau să promovez jucătorii tineri, că nu am de unde să scot banii. El mi-a spus că jucătorii tineri au o cădere mică. Nu am impus niciodată unui antrenor: 'Joacă sistemul ăsta'. Nici măcar primul 11 nu l-am impus. Dacă el zicea să joace cu cineva, îi ziceam să joace. Aaa, că m-am băgat după în timpul meciului că nu a mers și nu mi-a convenit, asta e altceva. 

Fă cum îți place și cum vrei. Vei avea libertate 15 meciuri. El va face schimbările acum, nu le mai fac eu. I-am zis să-l las câteva meciuri, dacă tot am încredere în el. Și așa eu nu mai am mult. E posibil să nu mă retrag, dar ce văd... Oamenii mă știu pătimaș, dar patima mea nu mai este atât de mare. Sunt prea mulți bani. Să dai 4-5 milioane de euro la fotbal e nebunie, dar e nebunia mare”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!