Inca un dosar de cercetare pentru Borcea: ANP dezvaluie ca a gasit 443 de pastile in celula acestuia. La puscarie, ca la farmacie
Miercuri 27 Ianuarie 2016, 15:26

Inca un dosar de cercetare pentru Borcea: ANP dezvaluie ca a gasit 443 de pastile in celula acestuia. La puscarie, ca la farmacie

Borcea a fost nevoit sa dea explicatii si va mai trebui sa o faca si pe viitor intr-un dosar despre care nu s-a stiut pana acum. ANP a gasit, la un control in celula fostului presedinte al lui Dinamo, peste 400 de pastile de medicamente psihotrope.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Totul s-a intamplat la cateva luni dupa incarcerarea lui Cristian Borcea la Penitenciarul Poarta Alba. Mai exact, pe 22 iulie 2014, atunci cand in celula acestuia au fost descoperite 443 de pastile de medicamente psihotrope.

Informatia apare intr-un raport al Corpului de Control al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, anunta Romania TV.

"S-a constatat ca la data de 22.07.2014, cand se afla in custodia Penitenciarului Poarta Alba, a fost supus unei perchezitii in urma careia in bagaje s-au gasit mai multe pungi cu medicamente.

Printre aceste pungi se aflau un numar de 443 de pastile de medicamente psihotrope (pentru acest tratament avea recomandare de la psihiatru", se arata in documentul respectiv.

Borcea avea prescriptie pentru medicamente, insa detinutilor le este interzis sa aiba in posesie pastile. Acestea stau la dispensarul penitenciarului. 

Totusi, din fisa medicala fostului presedinte al lui Dinamo nu reiesea ca aceasta avea nevoie de ele.

Curtea de Apel Constanta va ancheta aceasta speta.3 comentarii
  • 28 2016
    gerdmuller Borcea nici nu executa pedeapsa ! A fost vazut la Santierul Naval Navodari,coborand dintr un Mercedes S 450,cu doua parasute dupa el,intampinat chiar de directorul santierului. Romania inca mai este o tara bananera,este ff clar,din moment ce asemenea taranoi analfabet vanzator de butelii face ce face (cand ma gandesc si la Infractorul Becali,chiar imi vine sa vars)....
  • 27 2016
    otto Lasti-o mai moale cu dosarele! Vreti sa ramana toata Romania gravida???...
  • 27 2016
    dwadwa Sa zaca in puscarie tot restul vietii,si el si toti nenorictii care au furat Dinamo!!!...
BRAT