Inca un dosar de cercetare pentru Borcea: ANP dezvaluie ca a gasit 443 de pastile in celula acestuia. La puscarie, ca la farmacie

Inca un dosar de cercetare pentru Borcea: ANP dezvaluie ca a gasit 443 de pastile in celula acestuia. La puscarie, ca la farmacie

Borcea a fost nevoit sa dea explicatii si va mai trebui sa o faca si pe viitor intr-un dosar despre care nu s-a stiut pana acum. ANP a gasit, la un control in celula fostului presedinte al lui Dinamo, peste 400 de pastile de medicamente psihotrope.

Totul s-a intamplat la cateva luni dupa incarcerarea lui Cristian Borcea la Penitenciarul Poarta Alba. Mai exact, pe 22 iulie 2014, atunci cand in celula acestuia au fost descoperite 443 de pastile de medicamente psihotrope.

Informatia apare intr-un raport al Corpului de Control al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, anunta Romania TV.

"S-a constatat ca la data de 22.07.2014, cand se afla in custodia Penitenciarului Poarta Alba, a fost supus unei perchezitii in urma careia in bagaje s-au gasit mai multe pungi cu medicamente.

Printre aceste pungi se aflau un numar de 443 de pastile de medicamente psihotrope (pentru acest tratament avea recomandare de la psihiatru", se arata in documentul respectiv.

Borcea avea prescriptie pentru medicamente, insa detinutilor le este interzis sa aiba in posesie pastile. Acestea stau la dispensarul penitenciarului. 

Totusi, din fisa medicala fostului presedinte al lui Dinamo nu reiesea ca aceasta avea nevoie de ele.

Curtea de Apel Constanta va ancheta aceasta speta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies