Inca un condamnat din Dosarul Transferurilor poate parasi inchisoarea. Judecatoria Medgidia a aprobat cererea lui Ioan Becali

Condamnatii din Dosarul Transferurilor parasesc, rand pe rand, arestul. Dupa Copos ori Padureanu, si Ioan Becali a primit acordul judecatorilor de a deveni liber.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Octombrie 2015, 16:51
Data actualizarii: Joi 29 Octombrie 2015, 17:00

Condamnat in Dosarul Transferurilor la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare, Ioan Becali, varul patronului Stelei, Gigi Becali, ar putea deveni in curand un om liber.

Incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba din martie 2014, fostul impresar a primit astazi acordul Judecatoriei Medgidia de a deveni liber, insa mai trebuie sa astepte o decizie a instantei superioare, in acest caz Tribunalul Constanta, dupa ce procurorii au facut o contestatie.

Ioan Becali ar putea fi cel de-al treilea condamnat din Dosarul Transferurilor care paraseste inchisoarea, dupa Jean Padureanu si George Copos.

De asemenea, Gica Popescu ar putea fi si el pus in libetate, dupa ce Judecatoria Sector 4 Bucuresti a decis, pe 5 octombrie, ca fostul capitan al echipei nationale poate fi eliberat conditionat.

Modifică setările cookies