In primavara juca in Liga I, acum merge la munca in Anglia. Situatie teribila pentru un fotbalist de doar 23 de ani: "Nu mai pot sta pe banii mamei"

In primavara juca in Liga I, acum merge la munca in Anglia. Situatie teribila pentru un fotbalist de doar 23 de ani: "Nu mai pot sta pe banii mamei"

Un fotbalist care anul trecut evolua in Liga I si-a gasit de munca in...constructii. Este povestea incredibila a lui Razvan Gorea, jucator care a evoluat la Ceahlaul.

"Sunt in autocar spre Anglia. Vorbesc serios! Nu mai pot sta asa, nu se poate ca la 22 de ani sa-i mai cer bani mamei". E confesiunea tanarului Razvan Gorea, fotbalist care in sezonul trecut a evoluat in prima liga pentru Ceahlaul.

Fundas in varsta de doar 22 de ani, Gorea a retrogradat cu Ceahlaul, echipa care se confrunta cu mari dificultati financiare. 

Echipa a fost preluata in sezonul trecut de italianul Angelo Massone, insa acesta nu a platit niciun ban, iar jucatorii isi asteapta si acum restantele.

Gorea a jucat in sezonul trecut 12 meciuri, iar in actuala stagiune a bifat 2 partide din 3 in Liga a II-a. Cu toate acestea, fundasul spune ca nu mai poate rezista fara bani si a luat o decizie uimitoare.

Razvan Gorea a spus pentru SportNeamt.ro ca si-a gasit de munca in constructii tocmai in Anglia, astfel ca a decis sa lase fotbalul.

"Nu se poate ca un om la 23 de ani sa ii ceara bani mamei pentru a iesi la un suc si pentru a merge cu microbuzul la stadion", a povestit Razvan Gorea.
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Statele Unite au autorizat vaccinul împotriva Covid-19 produs de Johnson & Johnson
BRAT

Modifică setările cookies