In ce situatie a ajuns "Lordul" Padureanu. Fostul sef al Gloriei poate ramane pe drumuri, dupa ce ANAF i-a scos locuinta la licitatie: FOTO EXCLUSIV

In varsta de 79 de ani, Jean Padureanu are parte de o batranete agitata. Eliberat din inchisoare dupa un an de pedeapsa, in urma condamnarii din Dosarul Transferurilor, fostul "Lord" de la Bistrita este pe cale sa isi piarda locuinta.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Noiembrie 2015, 12:22
Data actualizarii: Luni 16 Noiembrie 2015, 12:34

Jean Padureanu poate ramane fara locuinta in scurt timp. Fostul presedinte al Gloriei Bistrita, care a ispasit o scurta perioada de detentie in urma condamnarii primite in Dosarul Transferurilor, a fost eliberat, dar poate ramane fara casa.

Candva "Lordul" aflat la conducerea Gloriei Bistrita si unul dintre cei mai cunoscuti oameni din fotbalul romanesc, Jean Padureanu are mari probleme acum. Ajuns la 79 de ani, acesta ar putea pierde locuinta pe care o detine in orasul Bistrita-Nasaud.

Padureanu a scapat de cei 3 ani si 4 luni de inchisoare dupa ce a ispasit o treime din pedeapsa, dar ANAF continua demersurile pentru recuperarea prejudiciului. Astfel, Agentia pentru Administrare Fiscala a decis sa scoata la licitatie apartamentul lui Padureanu.

"Apartament cu trei camere in suprafata de 85 mp, compus din 3 camere, 1 bucatarie, 1 camara de alimente, 1 baie, 1 antreu si 1 debara. Pretul de pornire a licitatiei 94.188 lei (pret diminuat cu 50%), exclusiv TVA", se arata in decizia ANAF.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies