"In trei vieti nu o sa se priceapa la fotbal mai bine ca mine!" Ce acuzatii i-a adus Hagi lui Becali  

Autor: Sport.ro
Sambata 26 August 2017, 17:21

	"In trei vieti nu o sa se priceapa la fotbal mai bine ca mine!" Ce acuzatii i-a adus Hagi lui Becali  

Gica Hagi spune ca FC Viitorul sta foarte bine in acest moment din punct de vedere financiar.

Hagi l-a ironizat pe finantatorul Stelei si a spus ca acesta inca este afectat ca Viitorul a castigat titlul sezonul trecut.

"Noi, deocamdata, stam bine. Anul asta bugetul e facut, avem si plusuri acum. Si anul trecut am iesit pe plus. Am platit taxe la stat. S-a creat o diversiune mare, ca sa se strice lucrurile, probabil. Erau prea bune, prea frumoase, prea linistite. Inclusiv acel proces."

"Presedintele de la Steaua sau patronul sau cel care baga bani imi da si lectii de Academie acum. Eu zic sa-si vada de ale lui, ca are el multe si sa ma lase sa-mi vad eu de ale mele. Daca a ajuns Gigi sa-mi spuna ce decizii iau eu... Gigi sa-si vada de ale lui. Cu tot respectul! Eu nu m-am bagat, nu ma bag, nu ma intereseaza. M-a avut in casa si m-a pierdut."

"Si daca vorbim de fotbal, cred ca nici in doua, trei vieti nu o sa se priceapa mai bine decat mine. Ca dovada ca el cumpara de la mine. Eu produc si el are jucatori de la mine. Si l-am si batut, iar aia doare rau de tot. Sa si dau, sa si bat? Aoleu! Pe el si pe toti prietenii lui", a declarat Hagi.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies