Imaginea trista a unui fotbal falimentar. In moarte clinica, Ceahlaul nu mai strange nici 100 de fani la meciuri. Nici Rapidul nu mai e o atractie pentru suporteri

Imaginea trista a unui fotbal falimentar. In moarte clinica, Ceahlaul nu mai strange nici 100 de fani la meciuri. Nici Rapidul nu mai e o atractie pentru suporteri

Candva un meci intre doua echipe bune de Liga I, Ceahlaul - Rapid pare acum un derby al fotbalului insolvent ori chiar falimentar. Cu mari probleme financiare, care au dus chiar la remanierea lotului (DETALII AICI), Ceahlaul nu mai strange la meciuri nici macar 100 de fani.

Fotbalul romanesc a devenit in ultimii ani sinonim cu insolventa si abandonul. Bagate in insolventa de actionari mai putin interesati de fotbal si mai mult de bani, cluburile din Romania au ajuns intr-o situatie dramatica. Printre acestea se afla formatii de traditie ca FC Arges sau Gloria Bistrita.

Iar una dintre consecintele acestui fenomen trist reprezinta poate cea mai mare lovitura pentru fotbal. Este vorba despre abandonul fanilor si despre indepartarea lor de stadioane si cluburi.

O imagine cate o mie de cuvinte vine astazi de la Piatra Neamt, acolo unde meciul dintre Ceahlaul si Rapid, candva doua echipe bune si iubite ale Ligii I, au ajuns sa joace intr-o atmosfera mormantala.

Partida s-a disputat pe un stadion gol-golut, facand parca uitate zilele in care Rapidul juca in Europa, iar Ceahlaul remiza cu Juventus.

Singura pata de culoare a fost data de intrarea a circa 100 de suporteri rapidisti pe stadion in momentul fluierului de start. Acestia s-au deplasat de la Bucuresti pentru partida.


FOTO: Capturi Digisport

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT